search
'Raised By Wolves' onthult spectaculaire poster voor seizoen 2
Series / Posters

'Raised By Wolves' onthult spectaculaire poster voor seizoen 2

Raised By Wolves van Ridley Scott belooft een heel bijzonder tweede seizoen te krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Raised by Wolves van uitvoerend producent Ridley Scott keert in de loop van februari terug op HBO Max voor een tweede seizoen. Het was een sterk debuut op de streamingdienst en een van de eerste eigen series die gemaakt werden.

Voor Dune toonde HBO Max in de Verenigde Staten al een teaser voor het tweede seizoen. Een later vrijgegeven tweede trailer onthulde dat de tweede rits afleveringen op 3 februari van start gaat. Vandaag is er een nieuwe poster die onheil voorspelt.

Raised by Wolves-poster
Na het einde van het eerste seizoen voegde Raised by Wolves zes castleden toe: dat zijn Peter Christoffersen (When the Dust Settles), Selina Jones (Fragments), Morgan Santo (The Watch), James Harkness (The Victim, Anne Boleyn), Kim Engelbrecht (Eye in the Sky, The Flash), and Jennifer Saayeng (Cursed, The Capture).

Sarah Aubrey, hoofd van originele content bij HBO Max, vertelde in een persbericht over de aankondiging van het tweede seizoen dat ze de serie ziet als een stukje kunst.

"Deze goed bekeken serie weeft de prestaties van Ridley in sci-fi en horror samen en biedt fans een van de meest originele verhalen die ze in heel wat tijd gezien hebben. Ik kan niet wachten om te zien wat ons te wachten staat met het tweede seizoen."

Hier in Nederland is de serie helaas nog niet te zien. HBO Max moet nog gelanceerd worden, al weten we dat dit volgend jaar het geval gaat zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen