Intense 'The Handmaid's Tale' krijgt zesde seizoen en snel!

Intense 'The Handmaid's Tale' krijgt zesde seizoen

De serie The Handmaid's Tale laat niet eens zo heel lang op zich wachten.

Jim Pedd, 14 januari 2022 20:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Handmaid’s Tale-actrice Ann Dowd heeft bevestigd dat het dystopische drama terugkeert voor een zesde seizoen.
De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood en werd in 2020 vernieuwd voor een vijfde seizoen. Maar er werd niets officieel bekend gemaakt over een terugkeer voor een zesde seizoen. Ann Dowd laat weten tijdens een interview met de RadioTimes weten dat de serie een vijfde seizoen krijgt.

Nog weinig bekend
Dowd vertelde dat ze nog niet weet waar het vijfde seizoen over zal gaan. "Nou, de schrijvers zijn heel erg slim. Zij vertellen de acteurs niets. Wat kan ik erover zeggen? Nee, ik heb geen idee van wat er gaat gebeuren. Wat ik wel weet, is dat er een seizoen vijf en zes komen."

Toen RadioTimes vroeg of ze weet wanneer de opnames beginnen, zei ze: "Eind januari".

Dowd is te zien als Aunt Lydia, een official die de Handmaids in de dystopische natie Gilead moet opleiden (en eigenlijk vooral onderdrukken en angst aanjagen zodat ze zich schikken in hun vreselijke lot) en hen monitort. Dowd won al en Emmy voor de rol die ze speelt.

The Handmaid’s Tale speelt zich af in een wereld waarin de Verenigde Staten overgenomen zijn door een totalitaire regering, die van Gilead. De weinige nog vruchtbare vrouwen van het land zijn gevangen genomen en worden gedwongen om zwangerschapsslaven voor de rijkere burgers te zijn.

Elisabeth Moss is te zien als protagonist June, die een opstand organiseert en wil ontsnappen.
Bron: Radio Times

Lees meer over: The handmaids tale, Hulu, Ann Dowd, Elisabeth Moss

Populair nieuws