Hoofdrolspeler heeft commentaar op 'The Book of Boba Fett'

Hoofdrolspeler kritisch op 'The Book of Boba Fett'

Temuera Morrison vindt dat z'n personage te veel praat in The Book of Boba Fett.

Jim Pedd, 16 januari 2022 11:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Temuera Morrison vindt dat Boba Fett "te veel praat" in Star Wars-serie The Book of Boba Fett. De serie van maker Jon Favreau en showrunner Robert Rodriguez duikt onder de helm van de normaliter vooral heel erg zwijgzame Boba.
The Book of Boba Fett vult gaten in het verhaal van het personage dat je eerst zag in de films The Empire Strikes Back (1980) en Return of the Jedi (1983). Hij was in het tweede seizoen van The Mandalorian te zien en kreeg vervolgens deze spin-off.

Veel aan het praten
Boba Fett praat nogal veel als Daimyo, een misdaadbaas, die het rijk van Jabba the Hutt op woestijnplaneet Tatooine heeft overgenomen.

"Ik was niet heel succesvol en hoopte dat ik niet zoveel zou zeggen, maar je hebt de eerste twee afleveringen van de serie kunnen zien," begon Morrison tegenover NME.

Actrice Ming-Na Wen die de rol van Fennec Shand - de rechterhand van Fett - speelt, zei: "Hij probeerde niet gewoon een eervolle acteur te zijn, maar gewoon wat van zijn werk bij mij te dumpen," lachte ze.

De twee hadden het natuurlijk heel leuk en waren maar wat aan het dollen. Maar het is wel zo bij wat fans dat ze vinden dat er te veel gepraat wordt door Boba Fett.

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Temuera Morrison, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws