Nieuwe spannende Netflix-serie ijzersterk ontvangen!

Nieuwe spannende Netflix-serie sterk ontvangen

De prima en spannende horrorserie Archive 81 staat nu op de streamingdienst.

Bram de Groot, 16 januari 2022 14:12

Aan de lopende band verschijnen er nieuwe series en seizoenen van series op Netflix, van over de hele wereld. Een paar dagen geleden verscheen de horrorthriller Archive 81 en deze wordt nu erg sterk ontvangen.
Na negentien recensies staat de Amerikaanse serie van Rebecca Sonnenshine, schrijver Paul Harris Boardman en producent James Wan op een ijzersterke 95 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. En dat mag een erg goed ontvangst genoemd worden.

De critics consensus: "Een intrigerende mix van horror en noir, Archive 81 biedt verslavende bovennatuurlijke sensatie die op de beste manier rondspookt."

Archive 81: nu op Netflix
In de achtdelige serie zie je Mamoudou Athie als Dan Turner, Dina Shihabi als Melody Pendras, Evan Jonigkeit als Samuel Spare, Julia Chan als Anabelle Cho, Ariana Neal als Jess (Jessica) Lewis, Matt McGorry als Mark Higgins en Martin Donovan als Virgil Davenport.


Archivaris Dan Turner wordt aangesteld als archivaris om een collectie van beschadigde videobanden te restaureren uit het jaar 1994. Het gaat daarbij concreet om het werk van de documentairemaakster Melody Pendras. Zij deed onderzoek naar een gevaarlijke sekte die haar activiteiten ontplooide in een nabijgelegen appartementencomplex.Lees meer over: Archive 81, Netflix, Mamoudou Athie, Dina Shihabi

Populair nieuws