Er wordt echt bizar veel gescholden in 'Peacemaker'

Er wordt echt bizar veel gescholden in Peacemaker

John Cena zei maar liefst 104 (!) keer fuck in de eerste afleveringen van Peacemaker.

Jim Pedd, 17-01-2022 08:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

DC Comics heeft het officiële aantal keren dat acteur John Cena vloekt in de eerste drie afleveringen van Peacemaker onthuld. En dat blijkt meer dan 100 keer 'fuck' te zijn in één aflevering!
Peacemaker is een spin-off van James Gunn's The Suicide Squad. Die film was in augustus 2021 in de bioscoop te zien. Doordat de filmrelease vanwege corona een jaar uitgesteld werd, had het team de tijd om de complete serie te produceren en de opnames in juli 2021 af te ronden. HBO Max kwam op 13 januari met de eerste drie afleveringen.

Peacemaker-gescheld
Peacemaker volgt wapenexpert Christopher Smith, a.k.a. Peacemaker, tijdens de gebeurtenissen na The Suicide Squad. Hij wordt gerekruteerd voor de missie Project Butterfly van ARGUS en moet daarvoor samenwerken met Clemson Murn, Emilia Harcourt, John Economos en Leota Adebayo. Bovendien helpt de held Vigilante ook nog wat mee.

DC meldt dat de eerste drie afleveringen goed zijn voor 104 keer 'fuck' van Peacemaker alleen al. 65 keer werd 'fuck' gezegd in de première, 85 keer in de tweede aflevering en 60 keer in de derde.

Harcourt schold uiteindelijk 23 keer, Economos 17 keer, Vigilante 16, Auggie 13 keer, Amber 9 keer, Evan vloekte 8 keer, Adebayo ook en Murn 5. De rest was voor de vele bijpersonages van Peacemaker.

Overigens meldt DC dat tien van de keren dat 'fuck' geroepen werd, al geroepen werden nog voordat de voortiteling te zien is.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: John Cena, Peacemaker, HBO max, DC, James Gunn

Populair nieuws