search
Opgelet: Snel meer 'Money Heist' op Netflix!
Series / Trailer

Opgelet: Snel meer 'Money Heist' op Netflix!

Nog dit jaar te zien op Netflix: Money Heist: Korea - Joint Economic Area.

Na het recent afgeronde Spaanse La Casa de Papel verschijnt er in 2023 de spin-off rond het personage Berlin. Maar daarvoor is er meer Money Heist te zien op Netflix. Hieronder de details.

Neftlix komt namelijk nog dit jaar met een Koreaanse versie van de serie en nu is duidelijk hoe die serie gaat heten. De titel is via een teaser onthuld: Money Heist: Korea - Joint Economic Area.

Money Heist: Korea - Joint Economic Area
De synopsis voor de Zuid-Koreaanse serie klinkt herkenbaar: Vermomd onder de schaduw van een masker bundelt een groep desperado's zich onder leiding van een crimineel meesterbrein dat alleen bekend staat als "The Professor" om de grootste overval te plegen die Korea ooit heeft gezien.

Een verschijningsdatum heeft de serie nog niet. Onderstaande teaser / titelonthulling laat wel het meesterbrein kort zien, gevolgd door een aantal maskers… Welke zal hij kiezen?

Ook zie je de verschillende Koreaanse acteurs die de bekende hoofdrollen gaan invullen. De release laat waarschijnlijk niet zo heel lang meer op zich wachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen