'How I Met Your Father' bevat briljante 'How I Met Your Mother'-verwijzing

How I Met Your Father bevat HIMYM-verwijzing

How I Met Your Father wijst op geniale wijze op de serie waar 'ie vandaan komt.

Jim Pedd, 19 januari 2022 11:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

How I Met Your Father is van start in de Verenigde Staten op Hulu en blijkt een verrassend grote verwijzing naar How I Met Your Mother te hebben. Twee momenten zelfs!
Allereerst begint de aflevering met het lied van de serie, een deel van Hey Beautiful van The Solids. Casual fans zullen weten dat dit het oorspronkelijke themalied van How I Met Your Mother is, maar hardcore-fans weten dat The Solids ook een band is waar bedenkers Carter Bays en Craig Thomas lid van zijn. Zij produceren ook deze serie!

En nog meer
Er zit verder nog een toffe easter egg in. Aan het eind van de eerste aflevering nodigt Sid de crew uit naar zijn appartement. Voor het eerst.

Dat blijkt een groot moment te zijn, want het appartement is het appartement waar Ted en Marshall allebei woonden toen de oorspronkelijke serie begon.

De personages woonden daar in verschillende samenstellingen. Zo verhuisden Marshall en Lily uiteindelijk naar het appartement om samen te wonen en leefden ze daar tot het eind van de serie in 2016. Toen vertelde Older Ted zijn kinderen dat er iemand anders woonde, al vertelde hij dat het om iemand buiten de groep ging. En nu weten we om wie!
Bron: ComicBook

Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws