Fanfavoriete Netflix-serie wint van Disney+ en Prime Video

Fanfavoriete Netflix-serie wint van Disney+

The Witcher scoort wederom enorm goed op Netflix en staat nu bovenaan.

Jim Pedd, 20 januari 2022 om 07:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De afgelopen jaren hebben een paar Netflix-series hun weg weten te vinden in de wereld van grote fantasyprojecten. De verfilming van The Witcher is er daar zonder meer een van.
Het tweede seizoen van The Witcher ging met een groots debuut van start en zorgt voor veel discussie onder fans. Nielsen publiceerde nieuwe kijkcijfers en laat zien dat de serie uiterst populair blijft.

Netflix is de winnaar
Netflix blijkt weer eens te winnen in het gevecht om de kijker. The Witcher seizoen 2 werd maar liefst 2.191 miljoen minuten bekeken in de week van 13 december. Dat is vele malen meer dan Hawkeye op dat moment van Disney+, dat toen 580 miljoen minuten gekeken werd, en meer dan The Wheel of Time met 467 miljoen minuten.

De cijfers van Nielsen komen overeen met de door Netflix zelf vrijgegeven cijfers, waarin geclaimd werd dat het nieuwe seizoen in totaal 462,5 miljoen uur gekeken werd in de eerste 28 dagen na de release. Daarmee was dit het zevende grootste Engelstalige debuut in de geschiedenis van de streamingdienst.

Het tweede seizoen van The Witcher duikt dieper in de oorsprong van Geralt of Rivia, die besluit Cirilla mee te nemen naar zijn jeugdthuis, Kaer Morhen.
Bron: Comic Book

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Prime Video, The Wheel of Time, Hawkeye, Disney Plus

Populair nieuws