Deze gigantisch vette 'The Book of Boba Fett'-hint belooft veel goeds

The Book of Boba Fett-hint belooft veel goeds

Star Wars-serie The Book of Boba Fett hint op een toffe crossover.

Jim Pedd, 20 januari 2022 om 07:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Book of Boba Fett heeft een wel heel opvallende teaser aan het einde van de vierde aflevering. Het wordt wat de komende tijd!
Let op: vanaf hier volgen grote spoilers!

Alles is in The Book of Boba Fett nu in stelling gebracht om de laatste twee afleveringen een keiharde oorlog te laten zien tussen Lord Fett en de Pykes. Nadat de misdaadfamilies van Mos Espa neutraal zeggen te zijn, realiseert Fett zich dat hij meer mensen nodig heeft.

The Book of Boba Fett
Fett weet onder meer Black Krrsantan in te huren, de premiejager en Wookiee die ingehuurd was om hem te doden. En de nieuwe Rancor weet angst te zaaien onder de geharde criminelen. Maar tegen het einde vraagt Fennec Shang hoeveel geld haar baas heeft.

Duidelijk is dat 'ie spierkracht nodig heeft en dat zegt Fennec ook. Waarop we ineens het themalied van Din Djarin uit The Mandalorian horen.

Het moge duidelijk zijn dat hij daarmee wat te doen krijgt in het nieuwe gevecht van Boba Fett over de heerschappij over woestijnplaneet Tatooine en zijn onderwereld. Het biedt ons ook wat inzicht in wat we van de derde rits van The Mandalorian mogen verwachten. Geen wonder dat dit seizoen 2.5 heet!

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.
Bron: CBM

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Temuera Morrison

Populair nieuws