search
Dit zijn de meer dan 20 nieuwe series op Netflix in februari
Series / Featured

Dit zijn de meer dan 20 nieuwe series op Netflix in februari

Netflix maakt van elke maand weer een feest en dat geldt zeker ook voor februari!

Het wordt druk in februari op Netflix! Zojuist is het complete overzicht met al het nieuws voor de komende maand vrijgegeven. We duiken er meteen in.

VANAF 1 FEBRUARI
Raising Dion (seizoen 2): Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

VANAF 2 FEBRUARI
Dark Desire (seizoen 2): Een noodlottig weekendje weg leidt voor de getrouwde Alma tot hartstocht, eindigt in tragedie en brengt haar ertoe de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

VANAF 3 FEBRUARI
Murderville: In deze geïmproviseerde misdaadcomedy onderzoekt de excentrieke detective Terry Seattle een reeks moorden met beroemde gasten die niet vooraf op de hoogte zijn gebracht.

Finding Ola: Ola gaat na een ingrijpende gebeurtenis op zelfontdekkingsreis terwijl ze twee kinderen moet opvoeden en de eindjes aan elkaar moet zien te knopen.

VANAF 4 FEBRUARI
Sweet Magnolias (seizoen 2): Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.

VANAF 6 FEBRUARI
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 7): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

VANAF 8 FEBRUARI
Love is Blind Japan (ook op 15 en 22 februari): Potentiële huwelijkspartners in Japan ontmoeten elkaar in deze reality-datingserie. Ze daten en verloven zich ... zonder elkaar ooit te hebben gezien.

VANAF 9 FEBRUARI
Ideias í  Venda: Braziliaanse ondernemers delen hun ideeën met het publiek en beroemde juryleden. Maar om R$ 200.000,00 te winnen, moeten ze ook zware uitdagingen zien te overwinnen.

Disenchantment (deel 4): Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

VANAF 10 FEBRUARI
Until Life Do Us Part: Drie generaties van een familie wonen samen in een idyllische villa. Zij worstelen tussen de eisen van hun bedrijf waarin ze huwelijken plannen en hun eigen persoonlijke crisissen.

VANAF 11 FEBRUARI
Toy Boy (seizoen 2): Een stripper in Málaga wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man.

Inventing Anna: Moedige ondernemer of oplichter? Een journalist onderzoekt het verhaal van Anna Delvey, die de elite van New York ervan overtuigde dat ze een Duitse erfgename was.

Love is Blind (seizoen 2; ook op 18 en 25 februari): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

VANAF 14 FEBRUARI
Devotion, a Story of Love and Desire: Een schijnbaar gelukkig huwelijk begint uiteen te vallen als de man wordt beschuldigd van ontrouw en beide echtgenoten in de verleiding komen door andere verlangens.

Fishbowl Wives: Zes ongelukkig getrouwde vrouwen in een luxe appartementencomplex kunnen de verleiding van vreemdgaan niet weerstaan. Gebaseerd op de mangaserie van Kurosawa R.

VANAF 17 FEBRUARI
Young Wallander: Killer's Shadow: In dit verhaal uit het begin van zijn carrière is de jonge agent Kurt Wallander zelf getuige van een bizarre moord en wordt zijn hulp ingeroepen bij het onderzoek.

Keeping Up with the Kardashians (seizoen 9 en 10: In deze realityserie proberen de Kardashians hun familie op de eerste plaats te zetten terwijl ze hun toenemende roem, groeiende imperiums, relaties en meer managen.

VANAF 18 FEBRUARI
One of Us is Lying: Vijf wanhopige scholieren moeten nablijven. Maar een moord, en geheimen, houden hen samen terwijl zich een kat-en-muisspel met de moordenaar ontvouwt.

Space Force (seizoen 2): Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.

VANAF 25 FEBRUARI
Back to 15: Anita is ontevreden over haar baan en haar persoonlijke leven, maar ontdekt een manier om weer 15 te worden. Wat verandert ze aan haar verleden? Met Maisa in de hoofdrol.

Vikings: Valhalla: Een nieuwe saga begint honderd jaar na de afloop van de originele serie en kleurt de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen