Netflix lanceert zomerse trailer van nieuwe serie 'Cielo Grande'

Netflix lanceert zomerse trailer 'Cielo Grande'

De gloednieuwe muzikale dramaserie verschijnt komende maand op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 20 januari 2022 om 14:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor Netflix-abonnees die houden van zon, watersporten, een gezonde portie drama en... muziek! Komende maand verschijnt op Netflix namelijk de gloednieuwe dramareeks Cielo Grande. De eerste beelden van deze nieuwe serie zijn ondertussen door Netflix de wereld ingestuurd.
In Cielo Grande maken we onder meer kennis met Steffi die ervoor kiest om in de zomervakantie af te reizen naar het Argentijnse watersportresort Cielo Grande. Steffi zal hier deelnemen aan een spannende wakeboardwedstrijd.

In het resort werken heel wat jonge mensen die allemaal over dezelfde passie beschikken, namelijk watersport. Samen proberen ze hun beste beentje voor te zetten om het hotel overeind te houden. Dat is echter niet altijd even eenvoudig.

Muziek
Cielo Grande profileert zich als een muzikale dramaserie waardoor ze veel weg heeft van een musical. De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor namen als Pilar Pascual, Giulia Guerrini, Luan Brum, Abril di Yorio, Thais Rippel en Víctor Varona.

De opnamelocatie voor deze gloednieuwe reeks is Tigre in Argentinië. Wil jij alvast een glimp opvangen van wat deze nieuwe reeks allemaal te bieden zal hebben? Dat kan met de onderstaande trailer.

Cielo Grande is te bekijken op Netflix vanaf 16 februari.


Lees meer over: Cielo Grande, serie, series, Netflix

Populair nieuws