Netflix voegde 10 series nieuw toe deze week, waaronder deze topper

Netflix voegde 10 series nieuw toe deze week

Netflix kwam met een boel nieuwe series deze week, we zetten het op een rij.

Jim Pedd, 21 januari 2022 09:15

Netflix voegde deze week tien nieuwe series toe. We zetten ze voor je op een rij. En ja, het is een lekker lijstje!
Inspector Koo (10 afleveringen): Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

Our Beloved Summer (8 afleveringen): Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera — en in elkaars leven.

The Future Diary (8 afleveringen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

DOTA: Dragon's Blood (2 delen): Een getroubleerde, maar dappere Drakenridder moet zijn drakenkracht gebruiken om een dodelijke demon te stoppen in dit epische fantasyverhaal gebaseerd op de onlinegame.

La Divina Gula (1 seizoen): Welkom bij een culinair festijn. Een visueel dichtwerk over de genialiteit van foodies in Mexico en de bijzondere en heerlijke smaken die het uitbuiken waard zijn.

Too Hot to Handle (3 seizoenen): Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke ​​hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

El Marginal (seizoen 4): De dramaserie keert terug voor een vierde seizoen.

Midnight Asia: Eat, Dance, Dream: De speelse kant van de metropolen van Azië komt 's nachts tot leven. Deze docuserie laat het eten en drinken, de muziek, en de nachtuilen die in het donker opleven, zien.

Summer Heat: Een groep jongvolwassenen werkt in een paradijselijk resort. Ze beleven een onvergetelijke zomer en ontdekken de liefde, ware vriendschappen en schokkende geheimen.

Ozark (seizoen 4, deel 1): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht, Ozark

Populair nieuws