search

Ons nieuws van vrijdag 21 januari 2022

'The Affair'-acteur scoort hoofdrol in 'Fatal Attraction'-serie
Series / Nieuws

'The Affair'-acteur scoort hoofdrol in 'Fatal Attraction'-serie

Opnieuw een klassieke film waarvan een, hopelijk net zo goede, serie wordt gemaakt.

Joshua Jackson (Fringe, The Affair) heeft de hoofdrol gescoord in de nieuwe tv-versie van de iconische thriller Fatal Attraction van streamingdienst Paramount+.

Jackson is te zien naast Lizzy Caplan, die de vrouwelijke hoofdrol speelt. De serie wordt omschreven als een nieuwe interpretatie van het verhaal van een getrouwde zakenman die een affaire begint met een aantrekkelijke dame. Wanneer hij de affaire echter wil verbreken, draait de vrouw door en doet ze er alles aan om zijn huwelijk en leven te ruïneren.

Thema's met een update
In de filmversie uit 1987 zagen we Michael Douglas en Glenn Close als hoofdrolspelers. De moderne versie zal echter een totaal nieuwe blik bieden op thema's als genderrollen, huwelijk en mentale gezondheid.

De rol van de vrouw van Jacksons personage, dat in de film door Anne Archer werd gespeeld, moet nog vervuld worden.

Het script van Fatal Attraction wordt geschreven door Alexandra Cunningham, die tevens dienst doet als showrunner voor Amblin Television.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'The Boys'-film er na 10 jaar niet kwam
Series / Nieuws

Waarom 'The Boys'-film er na 10 jaar niet kwam

The Boys is nu een enorm succesvolle serie die je ziet op Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Uitvoerend producent Seth Rogen ging in een nieuw interview in op de vraag waarom er nooit een filmversie van The Boys kwam.

In 2008 begon de ontwikkeling van een verfilming van The Boys. Columbia Pictures kocht toen de rechten op de graphic novels en huurde Neal H. Moritz in als producent en het tweetal Phil Hay en Matt Manfredi voor het script. Adam McKay werd zelfs regisseur, maar de film kwam in ontwikkelhel terecht.

The Boys-film
De tweede kans voor The Boys kwam er toen Seth Rogen en Evan Goldberg een samenwerking aangingen met Eric Kripke om een verfilming voor Cinemax te regelen. Die televisieserie vond uiteindelijk zijn weg naar Amazon Prime Video.

Rogen vertelde: "We namen het mee naar Sony en Neal Moritz, de producent en zij zeiden: 'Ja, dit zou een geweldige film kunnen zijn, we kopen de rechten'. Toen deden ze dat en huurden ze ons niet om hem te schrijven of te produceren [lacht]."

Hij ging verder: "Ze huurden andere mensen om dat te doen. En na een decennium waarin mensen het verpestten in allerlei vormen en maten, kwamen ze terug bij ons en hebben we er een serie van gemaakt. Ik denk dat Marvel heel populair is en geweldige films en series maakt, maar er zijn dingen die zij niet kunnen doen. Zoals een personage dat iemand vermoordt met zijn pik van een halve meter."

The Boys zie je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' boekt weer goede vooruitgang
Series / Nieuws

'The Last of Us' boekt weer goede vooruitgang

Er zijn twee nieuwe regisseurs gevonden voor HBO-serie The Last of Us.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO's verfilming van The Last of Us heeft twee nieuwe regisseurs gevonden. Eerder wisten we al dat Neil Druckmann en Kantemir Balagov afleveringen zouden regisseren. En nu blijkt dat ook Liza Johnson en Jeremy Webb afleveringen regisseren.

Hun betrokkenheid werd onthuld door de Directors Guild of Canada in een productielijst die gisteren onthuld is. ZIj staan bij het regisseurslijstje, naast eerder genoemde Balagov, Druckmann, Craig Mazin, Jasmila Zbanic en Peter Hoar.

The Last of Us
"Neil Druckmann is zonder twijfel de beste verhalenverteller die werkt in het medium van videogames. En The Last of Us is zijn magnum opus," aldus Craig Mazin die de televisieserie ontwikkelde samen met Druckmann.

"Een kans te krijgen om zijn adembenemende kunstwerk te verfilmen is al jaren een droom en dat ik het mag doen in samenwerking met Neil is een eer."

Het is nog niet bekend wanneer je The Last of Us kunt zien op HBO. Centraal staan Joel en Ellie in een post-apocalyptisch Amerika. Joel moet Ellie naar een safezone begeleiden door een VS die getroffen zijn door een gigantische zombieplaag.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde 10 series nieuw toe deze week, waaronder deze topper
Series / Featured

Netflix voegde 10 series nieuw toe deze week, waaronder deze topper

Netflix kwam met een boel nieuwe series deze week, we zetten het op een rij.

Netflix voegde deze week tien nieuwe series toe. We zetten ze voor je op een rij. En ja, het is een lekker lijstje!

Inspector Koo (10 afleveringen): Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

Our Beloved Summer (8 afleveringen): Twee middelbare scholieren filmen een documentaire die viraal gaat. Jaren later belanden de twee ruziënde ex-geliefden opnieuw voor de camera "” en in elkaars leven.

The Future Diary (8 afleveringen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

DOTA: Dragon's Blood (2 delen): Een getroubleerde, maar dappere Drakenridder moet zijn drakenkracht gebruiken om een dodelijke demon te stoppen in dit epische fantasyverhaal gebaseerd op de onlinegame.

La Divina Gula (1 seizoen): Welkom bij een culinair festijn. Een visueel dichtwerk over de genialiteit van foodies in Mexico en de bijzondere en heerlijke smaken die het uitbuiken waard zijn.

Too Hot to Handle (3 seizoenen): Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de verleidelijke "‹"‹hoofdprijs te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

El Marginal (seizoen 4): De dramaserie keert terug voor een vierde seizoen.

Midnight Asia: Eat, Dance, Dream: De speelse kant van de metropolen van Azië komt 's nachts tot leven. Deze docuserie laat het eten en drinken, de muziek, en de nachtuilen die in het donker opleven, zien.

Summer Heat: Een groep jongvolwassenen werkt in een paradijselijk resort. Ze beleven een onvergetelijke zomer en ontdekken de liefde, ware vriendschappen en schokkende geheimen.

Ozark (seizoen 4, deel 1): Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' komt met veel oude bekenden!
Series / Nieuws

'The Flash' komt met veel oude bekenden!

De serie The Flash brengt een aantal oude bekenden terug en da's wel tof!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen herfst is bevestigd dat Rick Cosnett, die Eddie Thawne speelde in het eerste seizoen van The Flash, terug zou keren voor een flashback-aflevering van het achtste seizoen van de The CW-serie.

Terwijl we erop wachten om de serie in maart weer te kunnen kijken, horen we nu wat meer over de terugkeer van Thawne. TV Line stelt dat het personage het pad zou kunnen kruisen met een aantal bekende personages, waaronder Bart en Nora Allen.

The Flash seizoen 8
Grant Gustin vertelde: "Ik heb Rick alleen even achter de schermen kunnen zien. Het voelde alsof er helemaal geen tijd verstreken is. Maar helaas, deelden we geen moment samen in beeld."

Wel zullen Nora en Bart Allen te zien, wederom gespeeld door Jessica Parker Kennedy en Jordan Fisher. Dat nadat we eerder zagen hoe zij ineens verschenen op een foto uit 2014 van het Central City Police Department.

Een preview in maart liet zien dat hun rol nog groot kan zijn. Zo kruisen ze pad met Thawne, wat weer tot een interessante ervaring zal gaan leiden.

The Flash zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'How I Met Your Father' wijkt hiermee af van z'n voorganger
Series / Nieuws

'How I Met Your Father' wijkt hiermee af van z'n voorganger

De serie How I Met Your Father heeft nog geen einde opgenomen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De showrunners van Hulu-serie How I Met Your Father hebben onthuld dat ze het einde van de serie nog niet opgenomen hebben. Op 18 januari ging de spin-off van How I Met Your Mother van start op Hulu. Hier in Nederland moeten we nog even wachten.

In How I Met Your Father speelt Hilary Duff de rol van Sophie. Zij vertelt in het jaar 2050 haar zoon hoe zij haar echtgenoot en zijn vader heeft leren kennen. De serie heeft al heel wat mannen laten zien in z'n eerste aflevering, maar nog niet onthuld wie het is.

How I Met Your Father-einde
Showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger onthullen dat ze nog geen einde hebben opgenomen, in tegenstelling tot hoe het bij de vorige serie ging.

"Oh, Kim Cattrall weet het niet. Niemand weet het, behalve wij. Ik denk niet dat het bekend is, we hebben het nog aan niemand verteld," aldus Aptaker.

Berger vulde aan: "Nee, dat hebben we niet gedaan. Ik bedoel, we bevinden ons nu in de vroegste dagen van onze serie, dus we houden ervan een plan te hebben. We zijn net klaar met This is Us, waarbij het belangrijk was om vanaf het begin een planning te hebben en elk seizoen duidelijk dat plan te volgen. Dat helpt je om succesvol te zijn met het vertellen van je vraag."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-fans vinden de Prime Video-serie maar niets
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-fans vinden de Prime Video-serie maar niets

Fans van Lord of the Rings zijn nu al geen fan van waar Amazon aan werkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video zal zich de reacties op de titelonthulling van The Lord of the Rings: The Rings of Power vermoedelijk net iets anders voorgesteld hebben. Die blijken behoorlijk negatief te zijn.

De titel van de serie doet z'n werk. Immers is duidelijk dat de boel echt draait om de ringen van macht van Sauron en dat we leren hoe ze gemaakt worden. We bezoeken daarnaast heel wat unieke locaties die je nog niet gezien hebt in de franchise.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-reacties
Fans blijken niet enorm enthousiast te worden van de titel The Lord of the Rings: The Rings of Power. Sommigen vinden het echt een domme titel, anderen noemen het een titel die prima is en niet heel geïnspireerd lijkt te zijn.

De showrunners, J.D. Payne en Patrick McKay, vertelden in een statement nog dat ze zich voorstellen dat deze titel prima op een boek van J.R.R. Tolkien zou kunnen staan.

"The Rings of Power verenigt alle grote verhalen van Midden-Aarde's Tweede Era: het smeden van de ringen, de opkomst van Dark Lord Sauron, het epische verhaal van Númenor, en de Last Alliance of Elves and Men. Tot nu toe heeft het publiek alleen het verhaal van de One Ring gezien, maar voor er maar een was, waren er velen. En wij kijken er enorm naar uit dat epische verhaal te vertellen."

The Lord of the Rings: The Rings of Power begint op 2 september. Hieronder de reacties:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De grootste Netflix-serie ooit heeft een toffe verrassing voor fans
Series / Nieuws

De grootste Netflix-serie ooit heeft een toffe verrassing voor fans

Netflix komt met een live-versie van de hitserie Bridgerton, naast 't tweede seizoen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix en Shondaland ontwikkelen een nieuwe Bridgerton/i]-ervaring, die fans midden in de wereld van de hitserie moet plaatsen.

De serie [i]Bridgerton bleek bij première de best gekeken Netflix-serie ooit te zijn (tot recent Squid Game een heel nieuw record vestigde. De serie werd vernieuwd voor een tweede seizoen. En waar fans enorm uitkijken naar Bridgerton, wil Netflix de franchise alleen maar verder uitbreiden.

Nog meer Bridgerton
Netflix en Shondaland werken samen met Fever aan The Queen's Ball: A Bridgerton Experience. Die mikt erop het verhaal van Queen Charlotte's bal tot leven te brengen.

Netflix schrijft:

"Maak je er maar voor op om je bij andere leden van Bridgerton te voegen en doe mee met een avond aan muziek en dans, vol acrobatische performances, interactieve ervaringen, een bloedmooie dansshow, heerlijke cocktails en meer, allemaal begeleid door de iconische Bridgerton-soundtrack."

Het event komt vooralsnog niet naar Europa en vindt plaats in vier grote steden in de Verenigde Staten: Chicago, Los Angeles, Montreal en Washington D.C.

Bridgerton zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit ga je zien in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Featured

Dit ga je zien in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt bijzonder spectaculair.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich af tijdens de tweede era van Tolkien's Midden-Aarde. De serie van Prime Video wordt een bijzonder grootse, want we leerden deze week welke gebeurtenissen we allemaal te zien krijgen. En dat zijn er nogal wat!

De tweede era draait namelijk om de opkomst van de superschurk Sauron, die in de eerste era van Midden-Aarde nog een vernederende nederlaag geleden had. Maar hij kwam weer op, verzamelde een nieuw leger en bouwde zijn fort Barad-dûr bij Mount Doom, dat zo'n 600 jaar duurde om te bouwen. In die tijd groeide het leger van Sauron met Orcs, Trollen en mensen.

Waar gaat de serie over?
We weten nu dat de serie van Prime Video The Lord of the Rings: The Rings of Power heet. Er wordt gekeken naar de komst van de ringen van macht; de negen ringen die Sauron bijvoorbeeld maakte om de mensen te corrumperen en de Nazgûl te maken (ook wel bekend als de Ringwraiths, of de Black Riders).

De opkomst van Númenor
De serie duikt in elk geval in de opkomst van Númenor, een koninkrijk op een eiland in de Great Sea. Na een grote oorlog kreeg de mensheid het eiland als geschenk van de Valar en het werd het land van Elros en zijn nakomelingen. Allemaal mensen die uiterst lang leefden vergeleken met de 'gewone' mensen. Pas in het jaar 600 zeilden de eerste schepen van Númenor naar Midden Aarde, waar ze Gil-galad en andere elfen ontmoetten. Een paar heersers zouden een rol kunnen krijgen, waaronder koningin Tar-Telperiën, die heerste over het koninkrijk toen de grote oorlog begon

De oorlog tussen de elfen en Sauron
Dit verhaal zal vermoedelijk ergens in het tweede seizoen een rol hebben, als de elfen ten strijde trekken tegen Sauron. Dat gebeurt ruwweg een jaar nadat de Rings of Power gemaakt zijn en Sauron de ringen in handen krijgt. De elfen weten enkel de drie ringen uit handen van Sauron te houden. De achtjarige oorlog begint met een aanval van Sauron op Eregion, waar de ringen gemaakt zijn.

Gil-galad, koning van de High Elves, stuurt Elrond om de krachten van Sauron te verslaan, maar hij komt te laat aan. Sauron decimeert Eregion en doodt zelfs Celebrimbor, die de ringen had helpen maken. Sauron wil vervolgens Eriador verslaan en slaagt erin de bossen daar te verbranden. Pas jaren later krijgen de elfen hulp van Tar-Minastir en een leger van soldaten uit Númenor om Sauron te verslaan. Tijdens de Battle of the Gwathló winnen ze eindelijk.

De val van Númenor
Er wordt ook gehint op de val van Númenor. Elfen en Númenor werken samen om Sauron te verslaan, maar de Dark Lord wordt hun gevangene en weet de mensen te verleiden. Uiteindelijk trekt Númenor ten strijde tegen de Valar, die de wereld geschapen hadden. Een grote golf verwoest het eiland en doodt alle bewoners. Vervolgens wordt de mensheid ingedeeld in The King's Men en The Faithful. Die laatsten leefden verder en nieuwe koninkrijken ontstonden.

De Last Alliance Of Elves And Men
Deze samenwerking wordt ook genoemd door Prime Video. De gezamenlijke legers van mensen en elfen trainden gedurende drie jaar in Rivendell en trokken ten strijde tegen Mordor in 3434. Daar versloegen ze Sauron's leger en marcheerden ze door de Black Gate.

Gedurende een belegering van zeven jaar lagen de legers voor Barad-dûr gestationeerd. Toen Sauron opkwam, slaagde hij erin Gil-galad te doden en de koning van de mensen: Elendil. Het was de voormalig heerser van Gondor, Isildur, die erin slaagde de vinger van Sauron af te hakken en zijn connectie met de ring te verbreken.

De legers van de mensheid waakten nog eens zestienhonderd jaar over Mordor, terwijl de elfen naar Lindon (hun hoofdstad) en Valinor reisden. De epische strijd zal waarschijnlijk voorlopig niet te zien zijn in de serie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.