'The Last of Us' boekt weer goede vooruitgang

'The Last of Us' boekt weer goede vooruitgang

Er zijn twee nieuwe regisseurs gevonden voor HBO-serie The Last of Us.

Jim Pedd, 21 januari 2022 09:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO's verfilming van The Last of Us heeft twee nieuwe regisseurs gevonden. Eerder wisten we al dat Neil Druckmann en Kantemir Balagov afleveringen zouden regisseren. En nu blijkt dat ook Liza Johnson en Jeremy Webb afleveringen regisseren.
Hun betrokkenheid werd onthuld door de Directors Guild of Canada in een productielijst die gisteren onthuld is. ZIj staan bij het regisseurslijstje, naast eerder genoemde Balagov, Druckmann, Craig Mazin, Jasmila Zbanic en Peter Hoar.

The Last of Us
"Neil Druckmann is zonder twijfel de beste verhalenverteller die werkt in het medium van videogames. En The Last of Us is zijn magnum opus," aldus Craig Mazin die de televisieserie ontwikkelde samen met Druckmann.

"Een kans te krijgen om zijn adembenemende kunstwerk te verfilmen is al jaren een droom en dat ik het mag doen in samenwerking met Neil is een eer."

Het is nog niet bekend wanneer je The Last of Us kunt zien op HBO. Centraal staan Joel en Ellie in een post-apocalyptisch Amerika. Joel moet Ellie naar een safezone begeleiden door een VS die getroffen zijn door een gigantische zombieplaag.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws