Netflix-serie debuteert gestoord goed

Netflix-serie debuteert gestoord goed

Emily in Paris deed het bijzonder goed op Netflix met z'n tweede seizoen.

Jim Pedd, 22 januari 2022 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Originals van Netflix blijven het publiek verrassen. Van schokkende dramaseries tot opvallende en gedurfde komedies. Volgens Nielsen is een van de recente series van Netflix een gigantische hit, misschien wel meer dan je zou verwachten.
In de week van 20 tot en met 26 december blijkt het tweede seizoen van Emily in Paris goed voor maar liefst 938 miljoen minuten aan streams. Daarmee staat de serie op de derde plaats van die week, net achter Hawkeye van Disney+ met 938 miljoen minuten aan streams. De nummer één was zonder meer The Witcher, met een totaal van 2.734 miljoen minuten.

Gigantisch veel bekeken
Daarmee komen de cijfers die genoemd zijn overeen met die van Netflix zelf. Dat stelde al dat het tweede seizoen van Emily in Paris een grote hit was als nummer één in 94 landen, met 107,6 miljoen uur gestreamd in deze week.

De serie krijgt al een derde én een vierde seizoen van Netflix.

In het tweede seizoen volgen we Emily die bekender is met haar woonsituatie in Parijs. Maar ze heeft nog altijd wat moeite met integreren, vooral als het aankomt op de relaties die ze moet zien te hebben samen met haar werksituatie.

In haar Franslessen ontmoet ze een mede-expat die haar zowel woedend als enorm geïntrigeerd maakt. Emily in Paris zie je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Emily in Paris, Netflix, kijkcijfers

Populair nieuws