'The Walking Dead' onthult verhaal voor seizoen 11B

The Walking Dead onthult verhaal voor seizoen 11B

Het elfde seizoen van The Walking Dead wordt knallend, nog meer dan eerst.

Jim Pedd, 22 januari 2022 09:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De rotte kern van de Commonwealth staat centraal in de officiële synopsis voor Part 2 van The Walking Dead: The Final Season. De eerste trailer liet al zien hoe Daryl, Carol en andere vluchtelingen uit Alexandria de gemeenschap betreden.
Die werd ontdekt door Eugene's expeditie tijdens de Whisperer War. Sommigen migreren naar het post-apocalyptische utopia, verwelkomd door Lance Hornsby. Anderen zullen tegenover de politica Pamela Milton aan het hoofd van de samenleving komen te staan.

The Walking Dead seizoen 11B
In het tweede deel van de The Walking Dead: Final Season Trilogy keren veel van onze helden terug terwijl ze strijden tegen het hellevuur van de Reapers. Anderen vechten tegen de wreedheid van moeder natuur in Alexandria. Hun wereld stort in.

En dan is er nog de Commonwealth die niet zo idyllisch blijkt te zijn als deze lijkt. Voor sommigen wordt hoop vernieuwd. En we zien dat elke beslissing hun toekomst drastisch kan veranderen, hun kansen om te overleven én de staat van elke gemeenschap.

De boel wordt dus nog behoorlijk spectaculair als we dat zo lezen. AMC kwam trouwens ook met synopsissen voor de eerste twee afleveringen.

11x09: "Hellevuur regent op degenen bij Meridian, waarbij elk gevecht met de Reapers een brute strijd blijkt te zijn. Thuis in Alexandria woedt een gewelddadige regenstorm terwijl Walkers de stad binnenstromen en ieders veiligheid bedreigen."

11x10: "Weken zijn voorbij gegaan sinds de mensen uit Alexandria aankwamen in de Commonwealth. Ze passen zich aan hun classificaties aan, hun aangewezen banen en de vreemdheid van het maken van nieuwe vrienden."

The Walking Dead zie je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, synopsis

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws