'The Walking Dead' dumpte een wel erg tof gevecht

Negan en Daryl versus Beta. Dat hadden we kunnen zien, maar helaas.

Jim Pedd, 18-01-2022 08:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Whisperer Beta komt grof om het leven in The Walking Dead. Maar bijna was het nog veel grover.
In The Walking Dead zie je Beta om het leven komen dankzij Beta. Hij draagt zijn Whisperer-masker, gemaakt van Walker-vlees en weet hem in de val te lokken. Beta krijgt namelijk een paar messteken te verwerken op het moment dat hij Negan probeert te doden. Daryl is degene die het afmaakt en twee messen in zijn ogen ramt.

Bijna een gevecht
Ryan Hurst vertelde tijdens de Steel City Con dat het bijna heel anders liep. Het idee was om een gevecht te laten zien tussen Beta en de bondgenoten Daryl en Negan.

"Ik had gehoopt dat Daryl en ik meer hadden kunnen vechten, of dat Beta meer kans had gehad om Negan te verslaan. Zo zat het ook in de boeken. Het werd ook een tijdje zo gepland, maar op het laatste moment wilden ze toch een verrassing waarbij Daryl op het laatste moment de dag komt redden," aldus Hurst.

De acteur is goede vrienden met zowel Norman Reedus en Jeffrey Dean Morgan en had het heel tof gevonden als het anders was gelopen. In de comics zie je het sowieso anders gaan, ant Negan strijdt tegen Beta met zijn honkbalknuppel.

The Walking Dead zie je op Disney+.




Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela KAng

Populair nieuws