search
Eerste recensies nieuwe 'Downton Abbey': 'The Gilded Age', kijken of skippen?
Series / Featured

Eerste recensies nieuwe 'Downton Abbey': 'The Gilded Age', kijken of skippen?

The Gilded Age op HBO blijkt een behoorlijk prima serie te zijn geworden!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Gilded Age blijkt zeer positief ontvangen te zijn. De show is de nieuwe serie van Julian Fellowes, die ons eerder Downton Abbey bracht. Maar wat zeggen de critici precies?

The Gilded Age speelt zich af in 1882 en volgt de jonge Marian Brook. Zij verhuist van het landelijke Pennsylvania naar New York City, na de dood van haar vader. Ze trekt in bij haar tantes Agens van Rhijn en Ada Brook. Samen met Peggy Scott, een aspirant-schrijfster, raakt ze verzeild in de sociale oorlog tussen een van haar tantes - iemand van het oude geld - en haar belachelijk rijke buren.

The Gilded Age-recensies
Goed! We zetten de eerste recensies van The Gilded Age voor je op een rij.

London Evening Standard: "De reis over de Atlantische oceaan blijkt de verbeelding van Julian Fellowes tot leven te hebben gewekt. The GIlded Age lijkt zijn meest ambitieuze, en misschien zelfs beste, serie sinds Downton te worden."

Vulture: "Er zit een doelloosheid achter The Gilded Age. Ergens onderweg is iemand vergeten om te vragen waarom een serie over deze personages in dit tijdstip interessant zou zijn."

RobertEbert.com: "Met The Gilded Age verlaat Julian Fellowes Engeland voor de Verenigde Staten en de resultaten zijn verbluffend en gevaarlijk bekend."

Wall Street Journal: "We weten wie deze mensen zijn. Zij zijn clichés. Niet helemaal onplezierig, maar ook niet helemaal verrassend."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen