search
Disney+-serie 'Secret Invasion' blaast het Rode Plein in Moskou op
Series / Foto's

Disney+-serie 'Secret Invasion' blaast het Rode Plein in Moskou op

Secret Invasion met Samuel L. Jackson in de hoofdrol ziet er steeds beter uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De aankomende televisieserie Secret Invasion van Disney+ heeft het Rode Plein in Moskou nagebouwd op de set in Atlanta. De Marvel Cinematic Universe-serie zal vermoedelijk pas in 2023 te zien zijn.

Secret Invasion is gebaseerd op de gelijknamige verhaallijn uit de comics, die bedacht was door Kyle Bradstreet. Centraal staat een infiltratie van de mensheid door de Skrulls, die van vorm kunnen veranderen. De hoofdrol is voor Marvel-ster Samuel L. Jackson, die te zien zal zijn als Nick Fury. Daarnaast keert Cobie Smulders terug als Agent Maria Hill en zie je Ben Mendelsohn als Talos, een vriendelijke Skrull die je in 2019 ontmoette in Captain Marvel.

Secret Invasion-set
Op Instagram plaatste het account Atlanta Filming nieuwe foto's van achter de schermen van Secret Invasion.

Die foto's laten een belangrijk deel van de opnames zien. Het Rode Plein, dat binnen de oostelijke muren van het Kremlin ligt, is nagebouwd in groot detail.

Daarmee lijkt het erop dat men een grote actiescène opneemt, die heel wat chaos en vernietiging gaat tonen. Dat moet dan denken aan de verwoesting van de finale van Hawkeye op 30 Rockefeller Plaza, dat daarvoor ook nagebouwd werd.

Check de foto's hier op Instagram.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen