search
Wat de acteurs uit 'Outlander' anders zouden willen aan de serie

Wat de acteurs uit 'Outlander' anders zouden willen aan de serie

De cast van het zesde seizoen vertelt wat zij graag anders zouden willen.

Bram de Groot
Over zo'n anderhalve maand start het zesde seizoen van Outlander op Netflix en we worden de afgelopen weken al klaargestoomd voor wat er gaan komen. Nu is er een grappige video online verschenen waarin de cast aangeeft wat zij zouden veranderen aan de Ridge.

Het zesde seizoen brengt uiteraard Caitriona Balfe terug als Claire Randall en Sam Heughan speelt wederom de rol van Jamie Fraser. Sophie Skelton (Brianna Randall Fraser) en Richard Rankin (Roger Wakefield) zijn ook weer van de partij.

Maar zoals onderstaande video al laat zien zijn er ook heel wat andere bekende gezichten die een rol spelen in het verkorte seizoen met acht afleveringen met een langere speelduur.

Wat zou jij aan de Ridge veranderen?
"Heb je je ooit afgevraagd welke moderne voorzieningen je naar de Ridge zou brengen? De cast deelt welke moderne voorzieningen hun personages zouden wensen," valt er bij onderstaande video What Modern Amenity Would Cast Bring to the Ridge? op YouTube te lezen.Bekijk seizoen 1-5 van Outlander nu op Netflix voordat seizoen zes op 6 maart in première gaat op de streamingdienst.


Aanbevolen artikelen