Marvel-fans gaan balen van deze geloofwaardige theorie

Marvel-fans gaan balen van deze theorie

Toch geen Secret Invasion en What If…? S2 in 2022 te zien op Disney+?

Bram de Groot, 23 januari 2022 13:03

Op dit moment weten we dat in 2022 de Marvel-series Moon Knight, She-Hulk en Ms. Marvel gaan verschijnen. De fans hopen uiteraard meer series te zien, maar of dit gaat gebeuren...
The Cosmic Circus bestudeerde de kalender van het Marvel Cinematic Universe en ze komen tot de conclusie dat zowel Secret Invasion als What If…? Seizoen 2 niet dit jaar zullen debuteren.

Toch minder Marvel op Disney+ in 2022
Er werd gekeken naar alle releases die Marvel Studios gepland heeft staan voor 2022 en hoe de films, series en specials in die lijst zouden passen. Op dit moment ziet die kalender er officieel als volgt uit:

- 30 maart - 4 mei: Moon Knight (Disney+)
- 5 mei: Doctor Strange in the Multiverse of Madness (bioscoop)
- midden 2022: Ms. Marvel (Disney+)
- 7 juli: Thor: Love and Thunder (bioscoop)
- 10 november: Black Panther: Wakanda Forever (bioscoop)
- december: The Guardians of the Galaxy Holiday Special (Disney+)

(Te) Veel grote series, ook Star Wars
Op basis van bovenstaande planning zou She-Hulk pas na de zomer - dus na Ms. Marvel kunnen verschijnen. Aangezien Disney+ waarschijnlijk ook nog de 'animated shorts' I Am Groot lanceert en vermoedelijk ook nog de Halloween-special Werewolf by Knight wordt het wel heel druk, meent The Cosmic Circus.

En vergeet ook niet dat we in 2022 waarschijnlijk drie Star Wars-series krijgen met Obi-Wan Kenobi, Andor en The Mandalorian (seizoen 3). Dus Secret Invasion als What If…? Seizoen 2 pas in 2023...? Het zou heel goed kunnen.

Bron: Via comicbookmovie

Lees meer over: Ms Marvel, Secret Invasion, What If, Moon Knight, She Hulk

Populair nieuws