'Buffy the Vampire Slayer' keert terug maar anders dan je denkt

'Buffy the Vampire Slayer' keert terug

De geliefde serie krijgt een nieuw avontuur in het "Buffyverse".

Bram de Groot, 23 januari 2022 14:16

Er komt een nieuwe Buffy the Vampire Slayer, maar niet zoals je zou verwachten. Buffy keert niet terug in de titel. Boom Studios heeft namelijk The Vampire Slayer aangekondigd, een nieuwe serie die zich afspeelt in het Buffyverse.
Het betreft dus een comic. De nieuwe comicserie wordt gelanceerd na de aankomende Buffy the Vampire Slayer 25th Anniversary Special. Sarah Gailey (Eat The Rich, Magic for Liars) schrijft de reeks en Irene Flores (Just Beyond) verzorgt het artwork.

The Vampire Slayer
Er is al een synopsis voor The Vampire Slayer en die kun je hieronder lezen:

"Na de gebeurtenissen van de afgelopen jaren, vechtend tegen de krachten van het kwaad, merkt Buffy Summers dat ze bezwijkt onder de druk van de Slayer-mantel. Om zijn Slayer te helpen, neemt Rupert Giles het risico om zich tot chaosmagie te wenden. Met de hulp van Willow spreken ze een spreuk uit om het trauma uit Buffy's psyche te verwijderen.

Maar de effecten van de spreuk werken averechts en zorgen ervoor dat Buffy haar verleden of haar doel niet kan herinneren! Als Sunnydale wordt aangevallen, moet een verrassende nieuwe Slayer opstaan om de wereld te beschermen, terwijl Buffy's vrienden haar in een race tegen de klok proberen te helpen voordat het te laat is..."

De comics zijn gebaseerd op de succesvolle tv-serie van bedenker Joss Whedon. De nieuwe comic verschijnt in april.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Buffy the Vampire Slayer, Joss Whedon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws