search
Het Arrowverse krijgt een unieke crossover
Series / Nieuws

Het Arrowverse krijgt een unieke crossover

Ditmaal eentje in de comics en dat hadden we nog niet eerder gezien!

Het Arrowverse van The CW wordt alsmaar groter. Sinds de lancering een decennium geleden, is de franchise uitgegroeid tot een van de grootste en belangrijkste televisiefranchises die er zijn. Maar dat wil niet zeggen dat er geen unieke dingen meer gedaan kunnen worden.

Het gedeelde televisieuniversum krijgt namelijk voor het eerst een crossover met de comics, genaamd Earth-Prime, naar de Aarde waar het Arrowverse zich voor een groot deel op afspeelt.

Arrowverse-crossover
De zesdelige Earth-Prime-miniserie speelt zich af over een periode van drie maanden. De eerste vijf nummers geven elk een highlight voor een van de vijf series die op televisie te zien is. Het zesde nummer is een heuse crossover tussen de helden.

Het eerste nummer draait om de personages uit Batwoman. We zien hoe Ryan Wilder's Scarlet Knight het opneemt tegen Clayface, nadat hij zichzelf bindt aan een lokale scholier. Verder zie je in nummer twee de Kent-familie van Superman & Lois.

Daarin proberen Lois en Clark hun eerste huwelijksverjaardag te vieren en tegelijk om te gaan met het drukke leven van een televisieverslaggever en superheld.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen