search
'Ozark'-ster had een vreemd ritueel voor elke moord
Series / Nieuws

'Ozark'-ster had een vreemd ritueel voor elke moord

Deze Ozark-acteur moest meerdere collega's voor de serie vermoorden en had een ritueeltje.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Netflix-serie Ozark is van start. De eerste zeven afleveringen zijn al te streamen op Netflix en we wachten op het moment dat de tweede en laatste reeks te zien is.

Nieuw in dit seizoen is de zakenman Javi, eveneens de onvoorspelbare neef van kingpin Omar Navarro. Hij is de grote antagonist van de serie en werkt tegen Omar, die een deal wil sluiten met de FBI. Hij schiet zelfs een paar mensen dood, waaronder Darlene en Wyatt en zegt: "Sorry, wie je ook bent", alvorens hij z'n leven neemt.

Ozark-moorden
Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde acteur Alfonso Herrera dat hij in het echte leven echt sorry zei tegen de acteurs wiens personages hij moest doden.

"Toen ik dat las, als fan, was ik echt in shock. Maar als acteur die Javi speelt, was ik echt opgewonden om het verhaal van dit personage te zien. DIe laatste scène was echt krachtig, heel explosief. Het was zwaar man, want toen ik op de set aankwam, ontmoette ik hen ook voor het eerst."

"Ik weet nog dat ik hen knuffelde en zij zeiden: 'Dit gaat zwaar worden'. En ik zei: 'Ik weet niet of ik moet zeggen dat dit een eer is, of dat ik verdrietig ben. Maar het is een grote eer om met jullie te werken en dit proces met jullie mee te mogen maken'. Ze waren heel genereus en het was emotioneel toen we klaar waren. Niet alleen voor mij, maar voor de hele cast en crew. Zij waren er sinds het begin, dus het was een hartverwarmend vaarwel voor hen."

Ozark zie je nu op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen