search
Nieuw op Netflix: Het begin van het einde voor de serie 'Ozark'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het begin van het einde voor de serie 'Ozark'

Het finale seizoen van de populaire reeks werd in twee stukken geknipt...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde van de serie Ozark is in zicht. Echter hebben fans van de reeks uiteraard eerst nog het vierde seizoen te goed. Het eerste deel van dat vierde seizoen is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Het eerste seizoen van Ozark verscheen op 21 juli 2017 op streamingdienst Netflix. De reeks kreeg meteen heel wat lovende recensies. Niet alleen het prima acteerwerk, maar ook de duistere sfeer die er doorheen de serie hangt werden geprezen.

Ondertussen zijn we dus toe aan het vierde en laatste seizoen van de reeks en blijven de scores nog steeds meer dan prima. Op de gespecialiseerde website IMDB is er bijvoorbeeld sprake van een score van 8,4/10.

Twee delen
Voor het slotseizoen van de reeks werd de keuze gemaakt om ze niet in één keer volledig uit te zenden. Het eerste deel is echter vanaf nu te bekijken op Netflix.

Slaagt de familie er deze keer wel in om uit de problemen te komen? Welnee! Gelukkig zijn er opnieuw heel wat creatieve oplossingen voor handen! Welke oplossingen dit nu precies allemaal zijn zal je moeten ontdekken in het vierde seizoen van Ozark.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen