Tweede seizoen sciencefictionserie 'Upload' snel te streamen op Prime Video

'Upload' seizoen 2 snel te streamen op Prime Video

In deze opmerkelijke reeks hebben mensen de mogelijkheid om zich te "uploaden" naar het hiernamaals...

Geoffrey Ketels, 24 januari 2022 13:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de sciencefictionserie Upload! Het tweede seizoen van deze reeks is namelijk vrij binnenkort reeds te streamen bij Prime Video!
In Upload hebben we eerder gezien hoe de app-ontwikkelaar Nathan Brown (gespeeld door Robbie Amell) na een auto-ongeluk moet bepalen wat zijn lot wordt. Tegelijkertijd met de bekendmaking van de releasedatum van het tweede seizoen heeft Amazon ook een recap video gedeeld met beelden van het eerste seizoen.

11 maart
Voor het tweede seizoen van Upload geldt dat ze bestaat uit zeven gloednieuwe afleveringen. In het tweede seizoen zien we hoe Nathan een moeilijke keuze moet maken. Zijn vriendin Ingrid is namelijk afgereisd naar Lakeview. Het wordt echter al snel duidelijk dat zijn hart toch meer verlangt naar Nora. Voor deze laatste geldt echter dat ze zich heeft aangesloten bij de rebellengroep 'The Ludds'.

Amazon liet zelf reeds optekenen dat het tweede seizoen boordevol zal zitten met nieuwe concepten afkomstig uit de nabije toekomst. Bovendien zou er ook met satirische blikken worden gekeken naar de technologische vooruitgang.

Ben jij fan van de serie Upload? Dan kan je aan de slag met het tweede seizoen van de reeks vanaf 11 maart 2022 op Prime Video!


Lees meer over: Upload, serie, series, Amazon, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws