Netflix-serie 'Rebelde' nu al zeker van een tweede seizoen

Netflix-serie 'Rebelde' krijgt een tweede seizoen

De reeks is de reboot van de gelijknamige serie die verscheen tussen 2004 en 2006...

Geoffrey Ketels, 26 januari 2022 om 17:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ongeveer drie weken geleden verscheen de gloednieuwe Mexicaanse serie Rebelde op Netflix. Nu reeds heeft de streamingdienst bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid nog een vervolg zal krijgen.
Rebelde is de reboot van de gelijknamige serie die te zien was tussen 2004 en 2006. De reeks was vooral in Zuid-Amerika een groot succes. In totaal werden er dan ook zomaar even een slordige 440 afleveringen van gemaakt.

Succes
Dat de aankondiging van een tweede seizoen zo snel komt maakt duidelijk dat Netflix een groot succes verwacht voor deze reboot. Toch, tot dusver vallen de scores een beetje tegen. Op IMDB bijvoorbeeld is er slechts sprake van een score van 6,2/10.

Tot dusver zijn er reeds acht afleveringen verschenen van Rebelde. Niet alleen kan de reeks nu al rekenen op de aankondiging van een tweede seizoen, daarnaast werd er ook meteen een nieuw lid van de cast aangekondigd. Het gaat hierbij om Saak Music.

Wie nu al uitkijkt naar het tweede seizoen van Rebelde hoeft daar wellicht niet erg lang meer op te wachten. De verwachting is namelijk dat het tweede seizoen nog dit jaar op Netflix zal verschijnen.

Heb je nog helemaal niets gezien van deze Mexicaanse serie? Dan geeft de onderstaande trailer je alvast een aardig voorsmaakje.


Lees meer over: Rebelde, serie, series, Netflix

Populair nieuws