'Percy Jackson'-fans houden het niet meer

'Percy Jackson'-fans houden het niet meer

Er komt een Percy Jackson-serie naar Disney+ en dat maakt fans enorm gelukkig.

Jim Pedd, 26 januari 2022 om 18:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen dinsdag was een topdag voor fans van Percy Jackson. Disney+ kondigde namelijk aan dat men officieel aan de slag gaat met de Percy Jackson and the Olympians-televisieserie.
Die wordt gebaseerd op de Percy Jackson-boeken van schrijver Rick Riordan. De nieuwe serie volgt zijn boeken heel "nauwgezet" en Riordan mag zelf de pilot schrijven. Iets dat hij in samenwerking met Jon Steinberg zal doen.

Percy Jackson-serie
Steinberg zal de Percy Jackson-serie leiding geven samen met James Bobin, Riordan, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe, Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell en D.J. Goldberg. Riordan bevestigde het nieuws zelf op sociale media.

Nadat Riordan het nieuws over de Percy Jackson-serie de wereld in hielp, reageerden fans enorm enthousiast. We doen hieronder een greep uit de vele vrolijke reacties.Percy Jackson is volgens Disney een serie gericht op tweens, tieners en young adults. We volgen de twaalfjarige demigod Percy Jackson, die net leert accepteren dat hij bovennatuurlijke krachten heeft, als de god Zeus hem ervan beschuldigt zijn belangrijkste bliksemschicht gestolen te hebben. Percy moet door Amerika reizen om hem te vinden en orde te herstellen.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Percy Jackson, Disney Plus, Rick Riordan

Populair nieuws