Prime Video voegt deze toffe series nieuw toe in februari

Prime Video voegt deze toffe series nieuw toe

Februari wordt een leuke maand op Prime Video als we dit zo zien!

Jim Pedd, 26 januari 2022 om 16:43

Elke maand blikken we vooruit op de nieuwe series die je mag verwachten op de grote streamingdiensten. In dit artikel zetten we de toevoegingen die Prime Video alvast heeft aangekondigd voor je op een rij.
Veel series zijn dat niet, maar we hebben ten minste weer een preview!

Phat Tuesdays (4 februari): Phat Tuesdays vertelt het ongelofelijke verhaal van hoe Guy Torry bergen verzet heeft om een volledig zwarte comedy avond te lanceren in The Comedy Store. Wat begon als een experiment in Los Angeles veranderde in een niet te missen, hilarische ervaring, die zwarte stemmen de kans gaf om op het podium te staan.

Reacher (4 februari): Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

The Marvelous Mrs. Maisel (seizoen 4; 18 februari): Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Maar de toewijding aan haar vak - en de plaatsen die het haar brengt - creëert een kloof tussen haar, haar familie en vrienden om haar heen.

Lees meer over: Prime Video, Februari, Preview

Populair nieuws