search
Grootse serie alweer gestopt na 1 seizoen

Grootse serie alweer gestopt na 1 seizoen

Het gaat soms hard met nieuwe series die eigenlijk een grote toekomst moesten hebben.

Bram de Groot
Door de komst van de vele streamingdiensten lijken er ook wel steeds meer series te worden gemaakt. Het gevolg is dat er ook steeds meer series gecanceld worden. Nu is het doek gevallen voor The Lost Symbol.

En dat doek valt al na één seizoen. De serie verscheen eerder op de streamingdienst Peacock, zelf ook nog niet eens zo lang in de lucht.

De serie van tien afleveringen liep van september tot november vorig jaar en is gebaseerd op de derde roman van de auteur van The Da Vinci Code in de Robert Langdon-serie. Het eerste, tweede en vierde boek werden films met Tom Hanks, geregisseerd door Ron Howard.

Stekker uit The Lost Symbol
De tv-serie volgde de vroege avonturen van de jonge Harvard-student Robert Langdon, die een reeks dodelijke puzzels moet oplossen om zijn ontvoerde mentor te redden en een wereldwijde samenzwering te dwarsbomen.

De reden van het cancelen heeft te maken met vermoedelijk zwakke kijkcijfers en de situatie dat het eerste seizoen het derde boek heeft verfilmd en dat er nu een compleet origineel verhaal bedacht zouden moeten gaan worden.

Ashley Zukerman, Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard en Beau Knapp speelden de hoofdrollen.

Aanbevolen artikelen