'The Book of Boba Fett' verrast enorm met nieuwste aflevering

De serie The Book of Boba Fett neemt ineens een heel andere wending.

Jim Pedd, 26-01-2022 19:41

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

The Book of Boba Fett is terug met zijn vijfde aflevering, die behoorlijk verschilt van wat we tot nu toe zagen. Vandaag vertellen we je over de grote, grote verrassing en waarschuwen je dus even: LET OP! DIT ARTIKEL BEVAT SPOILERS.
Din Djarin is gewoon te zien in deze nieuwe aflevering. We krijgen kort iets te horen over het Dark Saber, dat maakt dat Din zich bij de Coven van de Armorer mag voegen. Maar zij komt erachter dat hij ooit zijn helm heeft afgezet en dat maakt dat hij uiteindelijk geen lid mag blijven.

The Book of Boba Fett-verhaal
The Book of Boba Fett gaat vervolgens verder met Din Djarin die te horen krijgt dat hij vergiffenis kan krijgen door te badderen in de wateren onder de mijnen van Mandalore. Alleen is dat verwoest. Dus vertrekt Din Djarin, de twee Mandalorians achterlatend en hij vertrekt op een schip richting Tatooine.

Daar helpt Peli Motto hem uit de brand. Een bijzonder moment, want ze heeft een vervanging van de Razor Crest voor hem gevonden: een N-1 koninklijke starfighter van Naboo!

Samen zetten ze het schip in elkaar en uiteindelijk gebruikt hij hem om een rondje mee te vliegen. Aan het eind van deze aflevering, The Mandalorian seizoen 2.5, zien we Fennec Shand en Din Djarin samen en vertelt hij nog even naar een kleine vriend te gaan om vervolgens Boba Fett te helpen met zijn grote gevecht.

Kortom! Dat wordt nog wat!

The Book of Boba Fett zie je nu op Disney+.
Lees meer over: The Book of Boba Fett, star wars, Disney Plus, Temuera Morrison

Populair nieuws