search
Netflix geeft ons een voorsmaakje van tweede seizoen 'Raising Dion'
Series / Nieuws

Netflix geeft ons een voorsmaakje van tweede seizoen 'Raising Dion'

In de nieuwe video die werd gelanceerd krijgen we zomaar een rondleiding in de kamer van Dion...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat er een tweede seizoen komt van Raising Dion was al eerder bekend. Nu heeft Netflix echter wat nieuwe beelden van dat tweede seizoen de wereld ingestuurd.

Raising Dion vertelt het verhaal van Nicole en haar zoon Dion. Voor Dion geldt dat hij plots geconfronteerd wordt met mysterieuze superkrachten. In het eerste seizoen slaagde Dion erin om met die krachten de strijd aan te gaan met het kwaad. In het nieuwe seizoen zal duidelijk worden op welke manier de krachten van Dion zich verder zullen ontwikkelen.

Nieuw gevaar
In het tweede seizoen ligt er (of hoe kan het ook anders?) nieuw gevaar op de loer. Het staat dan ook vast dat Dion opnieuw zijn krachten in de strijd zal moeten werpen. Deze keer beschikt hij echter over een trainer en maakt hij ook nieuwe vrienden.

Het eerste seizoen van Raising Dion kende een goede ontvangst. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB is er op dit moment sprake van een score van 7,2/10.

De nieuwe afleveringen van deze serie zijn te bekijken op Netflix vanaf 1 februari 2022. Wil je alvast een voorsmaakje? Dan moet je zeker even de nieuwe video bekijken die door Netflix de wereld werd ingestuurd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen