search
Zware tegenslag voor 'CSI: Vegas': Hoofdrolspeelster stopt
Series / Nieuws

Zware tegenslag voor 'CSI: Vegas': Hoofdrolspeelster stopt

Jorja Fox stopt met de serie CSI: Vegas en legt uit waarom ze dat doet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
CSI: Vegas-ster Jorja Fox laat weten dat ze niet terug keert voor meer in de franchise. Ze zal niet tekenen voor het tweede seizoen van de televisieserie. Dat kondigde ze aan op Twitter.

Oorspronkelijk werd CSI: Vegas aangekondigd als een miniserie en epiloog op CSI, dat in 2015 na vijftien seizoenen tot een einde kwam. Het idee was om CSI: Vegas tot een mooi geheel te maken dat zou draaien om Sara Sidle (Fox) en Gil Grissom (William Petersen). Beide acteurs zijn lang betrokken geweest bij de franchise.

Stoppen met CSI: Vegas
CSI: Vegas volgt Sidle en Grissom die uit hun pensioen kwamen en moesten omgaan met een samenzwering rond het misdaadlab in Las Vegas en dreigde heel wat veroordeelde criminelen vrij te laten.

De serie CSI: Vegas mengt een aanpak van een meer overkoepelend verhaal met een week-voor-week moordmysterie. Nu meldt Fox dat ze niet terugkeert.

De terugkeer van Petersen had grote impact op haar besluit. Het scheiden van de twee personages zou tegen de manier waarop ze Sidle speelt indruisen, vanwege de manier waarop ze samenwerken.

Ook bedankt ze het team voor al hun werk:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen