'Star Trek: Picard' komt wel erg vroeg tot een einde

Star Trek: Picard komt wel erg vroeg tot een einde

De serie Star Trek: Picard stopt straks na 3 seizoenen al met nieuwe afleveringen.

Jim Pedd, 27 januari 2022 09:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Patrick Stewart bevestigt dat Star Trek: Picard seizoen 3, dat momenteel opgenomen wordt, het laatste is van de serie van Paramount+.
Star Trek: Picard is de tweede live-action Star Trek-serie die door Paramount+ geproduceerd werd en ging begin 2020 van start. Het vormde de langverwachte terugkeer van Jean-Luc Picard en kreeg redelijk positieve reacties. Voor de première werd al een tweede seizoen besteld, dat door de pandemie vertraagd raakte.

Star Trek: Picard seizoen 3
Gelukkig krijgen we het tweede seizoen van Star Trek: Picard snel te zien. Fans tellen af tot de release, waarin we zien hoe Jean-Luc en zijn crew dealen met een gebroken realiteit, wat vermoedelijk komt door de frenemy Q van Picard. Om dat te fiksen, reizen ze naar het verleden en kan Picard herenigd worden met zijn oude vriendin Guinan.

Terwijl het lange wachten op Star Trek: Picard seizoen 2 bijna tot een einde komt, zijn de makers al druk bezig met de opnames van het derde seizoen. Maar dat blijkt nu het laatste te zijn.

Stewart bevestigde dat in een feature van SFX Magazine, waar we lezen dat het altijd het plan was om na drie seizoenen te stoppen. Afronding van de serie is "nabij".

De serie Star Trek: Picard is de eerste Star Trek-serie sinds The Original Series (en los van The Animated Series en Short Treks) die na 3 seizoenen tot een einde komt. De meeste series haalden het tot de zevende reeks.

Star Trek: Picard zie je hier op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Paramount Plus, Patrick Stewart

Populair nieuws