We weten wanneer 'Star Trek: Picard' begint met seizoen 2

Wanneer 'Star Trek: Picard' begint met seizoen 2

Star Trek: Picard is bijna te zien met z'n tweede en langverwachte seizoen.

Jim Pedd, 19 januari 2022 16:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Oorspronkelijk aangekondigd voor een debuut in februari, blijkt nu dat Star Trek: Picard seizoen 2 later van start gaat. Op 3 maart kan je de boel zien op Paramount+ en hier in Nederland vermoedelijk nog op Prime Video.
Tegelijk is dat natuurlijk niet helemaal zeker, gezien de wijze waarop Star Trek: Discovery slechts enkele dagen voor de start van zijn vierde seizoen van Netflix gehaald werd. Het is echter goed mogelijk dat Prime Video een meer seizoenen tellende deal had met Paramount en daarom voorlopig de serie mag streamen.

Star Trek: Picard seizoen 2
In de nieuwe reeks afleveringen van het tweede seizoen van Star Trek: Picard zie je hoe Patrick Stewart's Jean-Luc Picard te maken krijgt met zijn oude 'vijand' Q (gespeeld door John de Lancie). Hij komt samen met zijn nieuwe crew in een heel andere tijd terecht en moet er alles aan doen om te voorkomen dat de toekomst voor altijd verandert.

De serie is ook al vernieuwd voor een derde seizoen, waarvan de opnames in volle gang zijn.

Helaas weten we nog niet wanneer dat derde seizoen te zien zal zijn. Het kan goed zijn dat we daar niet eens zo heel lang op hoeven te wachten, in elk geval niet zo lang als op het tweede seizoen.

Star Trek: Picard zie je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Paramount Plus, Patrick Stewart

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws