'Halo' onthult gave blik op Master Chief en nieuwe trailer

'Halo' onthult gave blik op Master Chief

Halo komt gelukkig op korte termijn weer met nieuwe beelden van de serie.

Jim Pedd, 27 januari 2022 om 09:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na talloze pogingen om een Halo-serie gemaakt te krijgen, slaagde Showtime daar eindelijk in. Vandaag is er een nieuwe poster vrijgegeven en is er de teaser voor de eerste echte trailer!
De Halo-serie is gemaakt en geschreven door Steven Kane en Kyle Killen en heeft een hoofdrol voor Pablo Schreiber als Master Chief. Hij is de hoofdpersoon en neemt het op tegen de gevaarlijke Covenant, een ras van buitenaardse wezens waar de mensheid het in een gigantische oorlog tegen op moet nemen. De Spartans, genetisch gemodificeerde soldaten, zijn zo'n beetje de laatste hoop.

Halo-poster
Paramount+ kwam vandaag op Twitter met een nieuwe poster voor Halo. Ook kondigt men aan dat er op zondag 30 januari tijdens de pauze van het AFC Championship Game op CBS een trailer wordt vrijgegeven.

Die zal naar verwachting een volledige onthulling van Schreiber's Master Chief omvatten en tussen de 2 en 2,5 minuut in beslag nemen. Check hieronder de vette poster:De afgelopen paar decennia is de Halo-franchise erg populair geworden als gamereeks. Ook zagen we merchandise, comics en boeken verschijnen. De meest recente game, Halo Infinite, werd in december 2021 uitgebracht.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Halo, Showtime, Master Chief, Pablo Schreiber

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws