'Star Wars'-fans zullen doordraaien na 'Obi-Wan Kenobi'-trailer

'Star Wars'-fans gaan doordraaien na 'Obi-Wan'

Obi-Wan Kenobi gaat er naar het schijnt fantastisch uitzien, dat is de belofte.

Jim Pedd, 28 januari 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Disney+ werkt druk aan een serie getiteld Obi-Wan Kenobi. Daarin keert acteur Ewan McGregor terug als de Jedi Master uit de titel, een rol die hij driemaal eerder speelde in live-action.
Rory Ross speelt in de serie The Book of Boba Fett een Tusken Raider, maar is in Obi-Wan Kenobi te zien als een Stormtrooper. In een interview met /Film bleek hij uiterst enthousiast.

Obi-Wan Kenobi-onthulling
"Het wordt fantastisch," begon Ross. "Het wordt echt heel, heel erg cool. We hebben het verbindend weefsel tussen de prequels en A New Hope en leren begrijpen waar Obi geweest is en wat er, wat het verhaal betreft, gebeurt. Ik denk dat fans daar enorm van gaan genieten."

Hij denkt dat de serie fans ook gaat bekoren en weet zeker dat ze het straks niet meer houden na de trailer. "Veel van waar het om gaat, is dat Lucasfilm wil dat het zo mooi gepolijst mogelijk is. Zodat als je dat dan te zien krijgt, het geen Game of Thrones-moment heeft waarin er een koffiekop in de hoek staat die ze gemist hebben of iets dat daarop lijkt."

De liefde is dus groot en "hopelijk gaat het mensen echt omver blazen."

Obi-Wan Kenobi is dit jaar nog te zien.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws