'Star Trek: Picard' beantwoordt een belangrijke vraag rond Jean-Luc Picard

'Star Trek: Picard' beantwoordt belangrijke vraag

De serie Star Trek: Picard doet straks een onthulling over Jean-Luc Picard.

Jim Pedd, 27 januari 2022 om 19:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Picard-showrunners Terry Matalas en Akiva Goldsman onthullen dat het tweede seizoen van de serie verkent waarom Jean-Luc nooit getrouwd is.
Het is de achtste Star Trek-serie tot nu toe en de tweede die geproduceerd wordt door Paramount+. Star Trek: Picard werd in 2020 gelanceerd en speelt zich twintig jaar na de gebeurtenissen in de film Star Trek: Nemesis af.

Star Trek: Picard seizoen 2
In Star Trek: Picard zie je hoe Picard behoorlijk lijdt onder de dood van Data en verwoesting van Romulus. Maar hij vertrekt op een groots nieuw avontuur, dat voortgezet wordt in het tweede en straks geconcludeerd wordt in het derde seizoen.

De serie blijkt ook antwoord te geven op een vraag waar eigenlijk nooit antwoord op gekomen is. Showrunners Terry Matalas en Akiva Goldsman vertelden tegenover SFX Magazine dat we meer leren over "waar het hart van Jean-Luc ligt".

Omdat het seizoen ook draait om tijdreizen, laat Star Trek: Picard ook zien dat het enige dat tijdloos is, liefde is. "We begonnen met de vraag: hoe kunnen we Captain Picard deconstrueren? Wat weten we niet over hem", aldus de showrunners over het idee achter de serie Star Trek: Picard.

"We weten niet waarom hij alleen op een wijngaard leeft met een hond. Waarom trouwde hij nooit met Beverly Crusher en kreeg hij nooit een gezin van tien kinderen? Dat soort vragen geven ons de mogelijkheid persoonlijke mysteries te beantwoorden."

Star Trek: Picard zie je hier op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Patrick Stewart, Paramount Plus

Populair nieuws