'Star Wars' heeft winnaar van het gevecht tussen Obi-Wan en Darth Vader al verklapt

Winnaar Obi-Wan vs Darth Vader al verklapt

Obi-Wan Kenobi krijgt een nieuwe serie op Disney+ en die bevat een opwindende rematch.

Jim Pedd, 19 december 2021 om 19:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Obi-Wan Kenobi en Darth Vader krijgen een rematch in de Obi-Wan Kenobi-serie. De winnaar van hun aankomende gevecht is echter al verklapt.
In 2019 leerden we al dat Ewan McGregor terug zou keren naar het sterrenstelsel ver, ver weg om weer de fanfavoriete Jedi Master te spelen. Naast hem is ook Hayden Christensen weer te zien als Darth Vader. Hoewel details schaars zijn, weten we wel dat de serie "de rematch van de eeuw" laat zien, zoals Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy al vertelde.

Obi-Wan Kenobi-rematch
Disney is zich ervan bewust dat de rematch een grote is voor fans van Star Wars. Dat lichtte men dan ook al uit in de recent vrijgegeven sizzle reel van Disney+ Day 2021.

Daarin zag je de voormalig Jedi Master en Padawan tegen elkaar duelleren. Context voor het gevecht is er bijna niet.

Maar Star Wars: A New Hope laat zien dat het niet heel goed gaat voor Darth Vader. De twee komen elkaar in die film tegen, waar de Sith Lord zegt: "Toen ik je achterliet, was ik een leerling. Nu ben ik de meester."

Dat hint ernaar dat Darth Vader ook deze tweede match verloor van zijn vroegere leermeester. Obi-Wan Kenobi is volgend jaar op Disney+ te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars, Obi Wan Kenobi, Disney Plus, Darth Vader

Populair nieuws