Is er toch nog meer '24' mogelijk!?

Kiefer Sutherland wil best nog eens terugkeren voor meer afleveringen van 24.

Jim Pedd, 28-01-2022 08:31

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Acteur Kiefer Sutherland vertelde tijdens een nieuw interview over de mogelijkheid dat zijn 24-personage Jack Bauer in de toekomst weer terugkeert.
De baanbrekende actiethriller beleefde in november 2001 zijn première op Fox en werd enorm goed ontvangen. Elk seizoen speelt zich af tijdens één dag in het leven van Jack Bauer, die racet tegen de klok om terroristische aanslagen te voorkomen en grote samenzweringen binnen de overheid te ontrafelen en ontmantelen. De serie 24 kreeg acht seizoenen en 192 afleveringen, waarna deze tijdelijk van de buis verdween.

Meer 24 maken
Na vier jaar keerde 24 weer terug, met een negende seizoen met twaalf afleveringen: 24: Live Another Day. Die moest enkele verhaallijnen van de oorspronkelijke serie afronden.

Daarna keerde de franchise terug met een nieuwe held in 24: Legacy, maar die show duurde slechts één seizoen. Gelukkig ziet de 55-jarige Sutherland het helemaal zitten om terug te keren.

"Ik heb geleerd om te zeggen: zeg nooit nooit. Maar als de schrijvers met een goed idee komen, kunnen ze beter snel aan de slag, want ik neem wat tempo terug. De tijd haalt mij in en mijn botten worden broos. Misschien kunnen ze een reboot maken met nieuwe personages en weet Jack Bauer op de een of andere manier te ontkomen uit China en wordt die verhaallijn afgerond. Het was een van de beste ervaringen in mijn leven, dus ik sta altijd open voor meer."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Kiefer Sutherland, 24, FOX

Populair nieuws