Kiefer Sutherland klaar als Jack Bauer

Geen terugkeer naar 24 dus.

Jim Pedd, 22-03-2018 10:51

Het lijkt erop dat we nooit meer iets van Jack Bauer te zien krijgen. Fox-baas Gary Newman laat weten dat Kiefer Sutherland niet meer terugkeert. Daarnaast verkent men, na een reboot van 24 en een spin-off met Corey Hawkins, nieuwe mogelijkheden om de franchise terug te brengen.
"Het is duidelijk dat Kiefer niet terugkeert," begon Newman. "Als hij beschikbaar is, en ook zou willen, dan is dat behoorlijk mooi. Maar ik denk dat de franchise nog relevant kan zijn op andere en nieuwe manieren." Tijd voor rust dus voor Jack, die het nodige heeft meegemaakt.

Het lijkt erop dat men nu van plan is om van 24 een show te maken die draait om een vrouwelijke advocaat. Zij zou proberen haar cliënt uit de dodencel te krijgen. Tegenover Deadline stelde Newman daarover: "Ik geloof dat terrorisme perfect is voor 24, wegens de urgentie die erin zit. Je zou tegelijk ook naar het medisch veld of naar de wettelijkheid kunnen kijken, waarin iets op korte termijn gedaan moet worden. Ik zou er niet van uitgaan dat terrorisme weer een thema is."

Bron: Deadline

Lees meer over: 24, Fox, Kiefer Sutherland, Gary Newman, Corey Hawkins

Populair nieuws