James Gunn begrijpt niet hoe hij zo ver mocht gaan met de finale van 'Peacemaker'

James Gunn mocht echt helemaal los gaan met de serie op HBO Max.

Jim Pedd, 28 januari 2022 09:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

James Gunn mocht ver gaan voor de HBO Max-serie Peacemaker. Heel ver. Steve Agee onthult dat Gunn zelfs verbaasd was over hoe ver hij wel niet mocht gaan van Warner Bros. en DC in de finale van de serie.
Peacemaker is een spin-off serie van de film The Suicide Squad en blijkt een immens succes. De serie volgt het personage na de gebeurtenissen van die film, waarbij hij gerekruteerd wordt door de leden van ARGUS om een nieuwe missie aan te gaan. Samen moeten ze Project Butterfly een halt toeroepen.

Peacemaker-finale
De hele serie Peacemaker is geschreven voor James Gunn, die bovendien een deel van de afleveringen regisseerde. De rest komt van Jody Hill, Rosemary Rodriguez en Brad Anderson.

Tegenover Screen Rant onthulde Agee dat Gunn "met zoveel energie lachend rondrende en riep: 'Ik kan niet geloven dat ze mij dit laten doen'."

"De laatste aflevering speelt zich voornamelijk 's nachts af en het kostte bijna 21 dagen aan nachtopnames. Ik denk dat het drie uur 's nachts was en James rende met zoveel energie rond, lachend en riep: 'Ik kan niet geloven dat ze mij dit laten doen. Ik kan niet geloven dat ze hier OK op gezegd hebben. Warner Bros. en HBO moeten wel gek zijn geworden!' Ik heb aan vier of vijf projecten gewerkt met James en hem echt nog nooit zo gezien."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Peacemaker, James Gunn, HBO Max, John Cena

Populair nieuws