'Snowpiercer' hint op terugkeer doodgewaand personage in seizoen 3

De serie Snowpiercer zit boordevol verrassende wendingen en zo lijkt 't voorlopig te blijven.

Jim Pedd, 28-01-2022 10:28

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Snowpiercer-fans wachten al een jaar wanhopig op de bevestiging dat Jennifer Connelly's personage Melanie nog leeft na de dramatische cliffhanger van het tweede seizoen. Nu lijkt het erop dat ze inderdaad nog leeft.
In de eerste aflevering van het derde seizoen zie je hoe Layton in een ondergrondse bunker aangevallen wordt door een vermomd individu dat buiten de trein heeft geleefd. Later in de aflevering neemt hij het bewusteloze lichaam van zijn aanvaller mee. Fans hoopt dat hij Melanie gevonden had.

Snowpiercer seizoen 3
Aan het einde van de aflevering van Snowpiercer blijkt echter dat de overlevende een andere vrouw was die in de wildernis overleefd had, Asha.

Zij zal mogelijk vertellen hoe zij, en daardoor ook Melanie, zo lang buiten de trein heeft kunnen overleven. Tegenover Deadline vertelde uitvoerend producent Becky Clements al eens dat een "groot, nieuw" personage geïntroduceerd zou worden dat verbonden zou zijn aan Melanie.

Dat betekent dus dat we haar vermoedelijk gewoon weer gaan zien, en dat haar overleven een belangrijke verhaallijn zal blijken.

Snowpiercer zie je nu op Netflix.
Lees meer over: Snowpiercer, Netflix, TNT, Melanie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix