'Peacemaker' zat wel erg dik in de problemen na dumpen castlid

'Peacemaker' zat wel erg dik in de problemen

James Gunn moest meerdere afleveringen opnieuw opnemen van Peacemaker na 't ontslag van een castlid.

Jim Pedd, 18 januari 2022 om 06:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een last-minute verandering in acteurs, maakte dat bedenker James Gunn heel wat scènes rond Peacemaker opnieuw op moest nemen. Het gaat om vijf afleveringen waarbij Freddie Stroma de eerder gecaste Chris Conrad moest vervangen.
Conrad stond al bekend om zijn televisierollen in Young Hercules en Patriot en voegde zich bij de opnames van Peacemaker. Maar na maanden aan opnames besloot hij in goed overleg te vertrekken bij de serie van HBO Max. Het bericht was het standaard 'creatieve meningsverschillen'-verhaal.

Peacemaker-vertrek
Doordat er al vijf afleveringen opgenomen waren, moest een boel materiaal met Conrad opnieuw opgenomen worden. Dat vertelde Gunn tijdens een interview met Screen Rant.

"Stroma kwam laat binnen. We hadden al vijf-en-een-halve aflevering opgenomen met een andere acteur, een ongelofelijk getalenteerde kerel. Maar we dachten anders over bepaalde dingen en ik geloof dat hij niet op de lange termijn betrokken wilde blijven," aldus Gunn.

"En dus castten we Freddie, toen we al ver waren gekomen. Ik heb al zijn scènes opnieuw opgenomen. Allemaal met Vigilante erin."
Bron: ComicBook

Lees meer over: James Gunn, Peacemaker, HBO Max, John Cena

Populair nieuws