search
Prime Video voegde best toffe nieuwe series toe afgelopen week
Series / Featured

Prime Video voegde best toffe nieuwe series toe afgelopen week

Check hier het overzicht met alle nieuwe series die toegevoegd zijn aan Prime Video.

Prime Video heeft een prima weekje achter de rug als het op nieuwe series aankomt. We zetten de nieuwe toevoegingen voor je op een rij.

This Is Us (seizoen 5): This ls Us volgt de familie Pearson door de decennia heen en laat zien hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven invloed hebben op wie we worden, en hoe de banden die we met elkaar delen tijd, afstand en zelfs de dood kunnen overstijgen.

Simeone. Living Match by Match (seizoen 1): Diego Pablo Simeone heeft een unieke kijk op voetbal gecreëerd. Het cholismo is veel meer dan een strategie. Het zijn waarden en hulpmiddelen die onze hoofdpersoon heeft verzameld door te observeren, hard te werken en te leren van moeilijke perioden in zijn carrière. We brengen een uniek seizoen door met Cholo en ontdekken het geheim achter het succes dat zijn nalatenschap is.

The Legend of Vox Machina (seizoen 1, aflevering 1-3): WEKELIJKS NIEUWE AFLEVERINGEN. Ze zijn luidruchtig, schorem, buitenbeentjes die huursoldaten zijn geworden. Vox Machina heeft meer interesse in snel geld en goedkoop bier dan het beschermen van het rijk. Maar als het koninkrijk wordt bedreigd door kwaad ziet deze onstuimige ploeg in dat alleen zij het recht kunnen herstellen.

The Gulf (seizoen 1 en 2): Jess probeert haar afperser te identificeren en op te sporen terwijl ze misdaden oplost op haar eigen stukje Waiheke-eiland. Een zwangere Ruby onderhandelt over haar veranderende relatie met vriend AJ en haar vriendengroep van kinds af aan. Rechercheur Harding komt voorzichtig weer in contact met zijn criminele vader Adam, wat culmineert in een schokkende uitkomst.

Saving Lives at Sea (seizoen 1-5): Saving Lives At Sea neemt ons mee naar het hart van de actie en legt het onvoorspelbare werk vast op meer dan 200 RNLI-stations in het VK en Ierland. Het ontdekken van de verhalen van degenen die de oproep van de pieper beantwoorden, het horen van de mensen die ze redden en het verkennen van de relatie van ons eiland met de zeeën die ons omringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen