Nederland keek massaal naar deze series op Netflix

Nederland keek massaal naar deze series op Netflix

Netflix heeft weer een paar series toegevoegd die de aandacht enorm trekken!

Jim Pedd, 30 januari 2022 12:01

Het was weer een drukte van jewelste op Netflix in Nederland. De afgelopen week voegde de streamingdienst meer dan tien nieuwe series toe. Een daarvan werd uiteraard massaal gevonden: The Sinner.
Die serie staat met zijn vier seizoenen nu bovenaan het lijstje van de best bekeken series op Netflix in Nederland. Naast The Sinner weet Manifest zelfs een maand na de release op Netflix nog altijd vast te houden aan de hoge stek (nummer 2 deze week), en hekkensluiter is Ozark, dat richting zijn eindspel gaat.

De top drie
Hieronder zetten we de drie series op een rij die Nederlanders massaal bingen op Netflix.

1. The Sinner: Deze serie volgt een gekwelde detective die in een klein plaatsje in New York zoekt naar antwoorden op verbijsterende misdaden. Ondertussen heeft 'ie ook te worstelen met zijn eigen demonen.

2. Manifest: Stel je voor, je stapt uit een vliegtuig, zonder het gevoel te hebben dat er iets aan de hand is, en je krijgt te horen dat je jarenlang weg bent geweest. Wat dan? Dat is de vraag die Manifest zich stelt en probeert te beantwoorden.

3. Ozark: Het witwassen van geld is zo eenvoudig nog niet, zoveel is zeker in Ozark. In seizoen 4, deel 1, zie je hoe erg het mis begint te lopen.

Lees meer over: Netflix, top 3, The Sinner, Manifest, Ozark

Populair nieuws