search
Netflix-serie 'The Cuphead Show!' krijgt héél veel afleveringen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Cuphead Show!' krijgt héél veel afleveringen

Netflix heeft behoorlijk veel vertrouwen in de animatieserie, die gebaseerd is op de beroemde videogame.

Netflix heeft onthuld dat ze nu al 36(!) afleveringen van de nieuwe animatieserie The Cuphead Show! hebben besteld. De serie is gebaseerd op de beroemde videogame Cuphead.[/b]


The Cuphead Show wordt geregisseerd door Chad en Jared Moldenhauer, die tevens de meesterbreinen achter de videogame zijn. In de serie volgen we de avonturen van Cuphead en zijn broer Mugman door een met nostalgie en met monsters gevuld universum.

Cuphead staat bekend om zijn visuele stijl, die teruggrijpt naar animatie uit de jaren '30 en '40. Ook staat de game bekend om zijn moeilijkheidsgraad.

Kort maar krachtig
En hoewel The Cuphead Show! zijn debuut nog moet beleven, heeft Netflix nu al 36 afleveringen van de serie besteld. Ze hebben er dus behoorlijk wat vertrouwen in. Elk van de afleveringen moet overigens tussen de 10 en 11 minuten duren.

Uitvoerend producent liet het volgende weten over de plannen van Netflix:

"We wilden oorspronkelijk de korte animaties van vroeger gebruiken als voorbeeld voor onze structuur. Maar het is té lastig om onze verhalen in zeven minuten te vertellen. Daarom hebben we gekozen voor afleveringen van 10,5 tot 11 minuten."



Aanbevolen artikelen