search
'The Book of Boba Fett' krijgt mogelijk enorme cameo!
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' krijgt mogelijk enorme cameo!

De serie The Book of Boba Fett zou richting een wel heel speciaal moment gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat we een enorme cameo krijgen in The Book of Boba Fett. De zesde aflevering van de serie verschijnt komende woensdag op streamingdienst Disney+ en zou een tof moment bevatten.

Let op: Vanaf hier volgen mogelijk SPOILERS.

Velen hadden al aangenomen dat Din Djarin te zien zou zijn in de vijfde aflevering van The Book of Boba Fett. Immers was de muziek aan het einde van nummer vier daar een duidelijke verwijzing naar. Tegelijk hadden weinig mensen verwacht dat zijn aanwezigheid zo groot zou zijn.

The Book of Boba Fett-cameo
Aan het einde van aflevering 5 van The Book of Boba Fett zien we Din Djarin die bereid is om met Boba Fett en Fennec Shand het gevecht aan te gaan over de heerschappij van Tatooine. Maar hij wil eerst zijn kleine vriend zien.

De site Cinelinx beweert nu dat Luke Skywalker ook in The Book of Boba Fett te zien zal zijn. Hem zagen we al in de laatste aflevering van The Mandalorian verschijnen in een megagrote cameo die niemand had zien aankomen.

Maar goed, of het klopt? De kans lijkt eigenlijk wel groot, alleen zou het feit dat Luke en Grogu in The Book of Boba Fett zitten het verhaal van Boba Fett wel heel erg overschaduwen.

The Book of Boba Fett zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen