search
Fan van 'The Sinner'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'The Sinner'? Check dan deze 3 series op Netflix

De serie The Sinner scoort enorm op Netflix, maar is alweer klaar met z'n nieuwe seizoen. Dus hebben wij tips voor je!

Kan je niet genoeg krijgen van de nieuwe afleveringen van The Sinner op Netflix, maar ben je wel al klaar met de nieuwe reeks? Dan hebben wij vandaag drie toffe tips voor je om te bingen op de streamingdienst, die sterk doen denken aan deze show.

In The Sinner speelt acteur Bill Pullman de hoofdrol. Hij is een rechercheur die in een klein plaatsje in New York zoekt naar antwoorden op verbijsterende misdaden. En hij heeft natuurlijk ook zo zijn eigen demonen waarmee hij worstelt.

Drie toffe tips
We zetten hieronder drie toffe tips voor je op een rij.

White Lines: Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.

The Stranger: Als een onbekende een schokkende bewering doet over zijn vrouw, gaat familieman Adam Price wanhopig op zoek naar de waarheid. Hij raakt verwikkeld in een mysterie.

Young Wallander: In dit verhaal uit het begin van zijn carrière is de jonge agent Kurt Wallander zelf getuige van een bizarre moord en wordt zijn hulp ingeroepen bij het onderzoek.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen