search
Netflix voegt al deze series nieuw toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt al deze series nieuw toe komende week

Het wordt weer een leuke week op Netflix met o.a. Brooklyn Nine-Nine.

Netflix maakt er deze week weer een leuk feestje van met nieuwe series. We zetten vandaag, zoals elke maandag, op een rij wat je allemaal nieuw kan verwachten op 's werelds grootste streamingdienst. Zet je maar weer schrap voor een topweek!

VANAF 1 FEBRUARI
Raising Dion (seizoen 2): Een weduwe probeert het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.

VANAF 2 FEBRUARI
Dark Desire (seizoen 2): Een noodlottig weekendje weg leidt voor de getrouwde Alma tot hartstocht, eindigt in tragedie en brengt haar ertoe de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

VANAF 3 FEBRUARI
Murderville: In deze geïmproviseerde misdaadcomedy onderzoekt de excentrieke detective Terry Seattle een reeks moorden met beroemde gasten die niet vooraf op de hoogte zijn gebracht.

Finding Ola: Ola gaat na een ingrijpende gebeurtenis op zelfontdekkingsreis terwijl ze twee kinderen moet opvoeden en de eindjes aan elkaar moet zien te knopen.

VANAF 4 FEBRUARI
Sweet Magnolias (seizoen 2): Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.

VANAF 6 FEBRUARI
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 7): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen